• +46 532 102 40
  • info@sotsjobaden.se
  • Södra Ågatan 11, Gårdshuset 662 31 ÅMÅL

Slide Sötsjöbaden Fogdegatan interör badrum Försäljning pågår Slide Sötsjöbaden Fogdegatan interör kök Försäljning pågår Slide Sötsjöbaden Fogdegatan interör vardagsrum Försäljning pågår Slide Sötsjöbaden Fogdegatan interör TV rum Försäljning pågår Slide Sötsjöbaden Fogdegatan exteriör altan Försäljning pågår Nyheter på gång!
Nya rad- och kedjehus
Läs mer Livskvalitet & drömboende Näsudden Åmål, Vänerns pärla Vi på Sötsjöbaden har valt att bygga bostäder vi tycker om och på platser som är lätta att älska. När vi bygger bostäder ska uteplatser och omgivningarna vara klara. Butiker, service och mötesplatser ska finnas, helheten är viktig. Vi anstränger oss ordentligt för att alla detaljer ska vara genomtänkta innan vi börjar bygga ett hus. Våra kunder ska uppleva att vi ansträngt oss och gjort smarta val.

En helt nybyggd bostad ger också våra kunder värdefull mertid till så viktiga saker som familj, fritid, vänner och arbete. Att flytta in i ett nytt hus ska också kännas bekvämt och tryggt. Den ekonomiska tryggheten är att veta vad saker och ting kostar.
Att efter eget önskemål välja inflyttningsdag och ha kontroll över sin situation, är en härlig känsla som skapar trygghet. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för att underlätta beslutet för våra kunder.

Samarbetspartners

Samarbetspartners

Våra samarbetspartners