Slide Sötsjöbaden Periskopet interiör kök Försäljning påbörjad Slide Sötsjöbaden Periskopet exteriör Försäljning påbörjad Slide Sötsjöbaden Periskopet interiör Försäljning påbörjad Slide Sötsjöbaden Bumlingen kedjehus Försäljning påbörjad Slide Sötsjöbaden Näsudden från ovan Försäljning påbörjad Vill du veta mer? Klicka här Nyproduktion etapp 2 Livskvalitet & drömboende Näsudden Åmål, Vänerns pärla Vi på Sötsjöbaden har valt att bygga bostäder vi tycker om och på platser som är lätta att älska. När vi bygger bostäder ska uteplatser och omgivningarna vara klara. Butiker, service och mötesplatser ska finnas, helheten är viktig. Vi anstränger oss ordentligt för att alla detaljer ska vara genomtänkta innan vi börjar bygga ett hus. Våra kunder ska uppleva att vi ansträngt oss och gjort smarta val.

En helt nybyggd bostad ger också våra kunder värdefull mertid till så viktiga saker som familj, fritid, vänner och arbete. Att flytta in i ett nytt hus ska också kännas bekvämt och tryggt. Den ekonomiska tryggheten är att veta vad saker och ting kostar.
Att efter eget önskemål välja inflyttningsdag och ha kontroll över sin situation, är en härlig känsla som skapar trygghet. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för att underlätta beslutet för våra kunder.

Näsudden

Näsudden

Drömboende

Näsudden är Åmåls nyaste stadsdel och ligger strax söder om Åmåls centrum, högt belägen med milsvid utsikt över Vänern och skärgården. Där växer nu fram nytt boende bestående av en kombination av villor, rad- och kedjehus. Nyproduktion ger oss möjlighet att bygga fina hus som vi själva är stolta över in i minsta detalj. Vi börjar alltid med att tänka igenom hur vi själva vill ha det, som t. ex. hur stora behöver sovrummen vara och vart ska de bäst vara placerade i fastigheten? Vilka olika behov finns när familjen och vännerna ska samlas? Hur och var ska saker förvaras och hur långt är det mellan bilen och köket eller tvättstugan?

När du vill gå ut och njuta av en kopp kaffe, ska det finnas flera platser runtom huset att välja bland. Vi tänker livsrytm när vi planerar våra bostäder och vill bygga bostäder som är lätta att möblera efter var och ens eget aktuella behov, något som skiftar flera gånger i livet.

Vad säger de som bor på Näsudden?

Spela videoklipp

Harriet och Peter Stenberg

Spela videoklipp

Elisabeth och Christer Östholm

Utflyktsmål i närområdet