Slide Sötsjöbaden Periskopet interiör kök Försäljning påbörjad Slide Sötsjöbaden Periskopet exteriör Försäljning påbörjad Slide Sötsjöbaden Periskopet interiör Försäljning påbörjad Slide Sötsjöbaden Bumlingen kedjehus Försäljning påbörjad Slide Sötsjöbaden Näsudden från ovan Försäljning påbörjad Vill du veta mer? Klicka här Nyproduktion etapp 2 Livskvalitet & drömboende Näsudden Åmål, Vänerns pärla Vi på Sötsjöbaden har valt att bygga bostäder vi tycker om och på platser som är lätta att älska. När vi bygger bostäder ska uteplatser och omgivningarna vara klara. Butiker, service och mötesplatser ska finnas, helheten är viktig. Vi anstränger oss ordentligt för att alla detaljer ska vara genomtänkta innan vi börjar bygga ett hus. Våra kunder ska uppleva att vi ansträngt oss och gjort smarta val.

En helt nybyggd bostad ger också våra kunder värdefull mertid till så viktiga saker som familj, fritid, vänner och arbete. Att flytta in i ett nytt hus ska också kännas bekvämt och tryggt. Den ekonomiska tryggheten är att veta vad saker och ting kostar.
Att efter eget önskemål välja inflyttningsdag och ha kontroll över sin situation, är en härlig känsla som skapar trygghet. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för att underlätta beslutet för våra kunder.

Fogdegatan 6

Fogdegatan 6

Välplanerat hus i 1,5 plan är nu SÅLT

I huset på Fogdegatan 6 är alla rum rejält tilltagna. Köket är huset största rum och här kan hela familjen laga mat samt bjuda in till stora middagar. Rejäla arbetsytor och en köksö ger gott om arbetsplats. På det mycket väl tilltagna trädäcket som är anpassat och skräddarsytt för att passa in i den omgivande naturen finns det gott om plats för både grill, badtunna eller t.o.m. en utebastu om så önskas.

Undervåningen innehåller kök, allrum, två sovrum, ett badrum och hall samt klädvårdsrum.
På övervåningen finns ett stort vardagsrum med vedkamin och glasparti med stor balkong utanför och vacker utsikt mot Vänern. Vidare finns på övervåningen också Master bedroom som har arkitektritad garderobsvägg mot badrummet dit det också finns direktingång utöver den ordinarie.

OBS! Planritningarna är inte exakta och viss avvikelse kan finnas.

  • 1,5-planshus
  • 6 r.o.k.
  • Boyta: 155 m²
  • Taktyp: Sadeltak

Bilder och ritningar (klicka för att förstora)

Sötsjöbaden Fogdegatan 6