Slide Sötsjöbaden Periskopet interiör kök Försäljning påbörjad Slide Sötsjöbaden Periskopet exteriör Försäljning påbörjad Slide Sötsjöbaden Periskopet interiör Försäljning påbörjad Slide Sötsjöbaden Bumlingen kedjehus Försäljning påbörjad Slide Sötsjöbaden Näsudden från ovan Försäljning påbörjad Vill du veta mer? Klicka här Nyproduktion etapp 2 Livskvalitet & drömboende Näsudden Åmål, Vänerns pärla Vi på Sötsjöbaden har valt att bygga bostäder vi tycker om och på platser som är lätta att älska. När vi bygger bostäder ska uteplatser och omgivningarna vara klara. Butiker, service och mötesplatser ska finnas, helheten är viktig. Vi anstränger oss ordentligt för att alla detaljer ska vara genomtänkta innan vi börjar bygga ett hus. Våra kunder ska uppleva att vi ansträngt oss och gjort smarta val.

En helt nybyggd bostad ger också våra kunder värdefull mertid till så viktiga saker som familj, fritid, vänner och arbete. Att flytta in i ett nytt hus ska också kännas bekvämt och tryggt. Den ekonomiska tryggheten är att veta vad saker och ting kostar.
Att efter eget önskemål välja inflyttningsdag och ha kontroll över sin situation, är en härlig känsla som skapar trygghet. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för att underlätta beslutet för våra kunder.

Fogdegatan 2

Fogdegatan 2

Möjligheternas hus i 1,5 plan är nu SÅLT

I villan på Fogdegatan 2 är alla rum rejält tilltagna. Köket är huset största rum, här kan hela familjen laga mat samt bjuda in till stora middagar. Önskas mer arbetsyta får en köksö med enkelhet plats, och i trädgården kan ni utöka med en grill. På undervåningen finns vardagsrum och kök. Två sovrum, ett badrum, hall samt ett rum för klädvård. Övervåningen inreder ni nu eller när det passar er, vi har ett flertal arkitektritade planlösningar att välja bland.  Huset kan få upp till nio rum och kök beroende på vilken planlösning du väljer. Planlösningen är spegelvänd i förhållande till husen på Fogdegatan 4 och 6.

OBS! Planritningarna är inte exakta och viss avvikelse kan finnas.

  • 1,5-planshus
  • 4 r.o.k.
  • Boyta: 95 m²
  • Taktyp: Sadeltak

Bilder och ritningar (klicka för att förstora)

Sötsjöbaden Fogdegatan 2