Slide Sötsjöbaden Periskopet interiör kök Försäljning påbörjad Slide Sötsjöbaden Periskopet exteriör Försäljning påbörjad Slide Sötsjöbaden Periskopet interiör Försäljning påbörjad Slide Sötsjöbaden Bumlingen kedjehus Försäljning påbörjad Slide Sötsjöbaden Näsudden från ovan Försäljning påbörjad Vill du veta mer? Klicka här Nyproduktion etapp 2 Livskvalitet & drömboende Näsudden Åmål, Vänerns pärla Vi på Sötsjöbaden har valt att bygga bostäder vi tycker om och på platser som är lätta att älska. När vi bygger bostäder ska uteplatser och omgivningarna vara klara. Butiker, service och mötesplatser ska finnas, helheten är viktig. Vi anstränger oss ordentligt för att alla detaljer ska vara genomtänkta innan vi börjar bygga ett hus. Våra kunder ska uppleva att vi ansträngt oss och gjort smarta val.

En helt nybyggd bostad ger också våra kunder värdefull mertid till så viktiga saker som familj, fritid, vänner och arbete. Att flytta in i ett nytt hus ska också kännas bekvämt och tryggt. Den ekonomiska tryggheten är att veta vad saker och ting kostar.
Att efter eget önskemål välja inflyttningsdag och ha kontroll över sin situation, är en härlig känsla som skapar trygghet. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för att underlätta beslutet för våra kunder.

Fogdegatan 1-15

Fogdegatan 1-15

Radhusen Bumlingen

Planlösningen i radhusen är öppen med en härlig rymd tack var byggnads-konstruktionen med KL-trä som innebär att man kan ha knivskarpa vinklar och ovanliga former som skapar en annorlunda och snygg design med otrolig känsla. Golven kommer vara i snyggt ytbehandlad betong med golvvärme. Husen kommer disponeras på 5-7 rum och kök med öppet i nock från vardagsrummet. Det planeras för ett snyggt lättskött kök med snickerier från NordDesign. Vissa detaljer är fritt kundval. Maskinell utrustning kommer från Electrolux. Till varje radhus hör även en altan på framsidan samt parkeringsplats för bilen och en mindre tomtyta samt altan på baksidan.

OBS! Planritningarna är inte exakta och viss avvikelse kan finnas.

Bilder och ritningar (klicka för att förstora)