Slide Sötsjöbaden Periskopet interiör kök Försäljning påbörjad Slide Sötsjöbaden Periskopet exteriör Försäljning påbörjad Slide Sötsjöbaden Periskopet interiör Försäljning påbörjad Slide Sötsjöbaden Bumlingen kedjehus Försäljning påbörjad Slide Sötsjöbaden Näsudden från ovan Försäljning påbörjad Vill du veta mer? Klicka här Nyproduktion etapp 2 Livskvalitet & drömboende Näsudden Åmål, Vänerns pärla Vi på Sötsjöbaden har valt att bygga bostäder vi tycker om och på platser som är lätta att älska. När vi bygger bostäder ska uteplatser och omgivningarna vara klara. Butiker, service och mötesplatser ska finnas, helheten är viktig. Vi anstränger oss ordentligt för att alla detaljer ska vara genomtänkta innan vi börjar bygga ett hus. Våra kunder ska uppleva att vi ansträngt oss och gjort smarta val.

En helt nybyggd bostad ger också våra kunder värdefull mertid till så viktiga saker som familj, fritid, vänner och arbete. Att flytta in i ett nytt hus ska också kännas bekvämt och tryggt. Den ekonomiska tryggheten är att veta vad saker och ting kostar.
Att efter eget önskemål välja inflyttningsdag och ha kontroll över sin situation, är en härlig känsla som skapar trygghet. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för att underlätta beslutet för våra kunder.

Etapp 2

Våra hus i etapp 2

Vi välkomnar er till Fogedegatan i Åmåls södra stadsdel Näsudden med dess oslagbara miljö. Här marknadsför vi nu åtta nya radhus med benämningen “Bumlingen” och åtta nya kedjehus som kallas “Periskopet”

Med fastigheternas höga placering på Näsudden får man därtill milslång utsikt över Vänern, detta ett drömläge att bo på. Husen är ritade av arkitektkontoret Gatun och av arkitekterna Ari Leinonen samt Kaeimann Pham och kommer byggas i KL-trä (massivt korslimmat trä) med många genomtänkta detaljer både inne och ute. 

Fogdegatan 1-15

Fogdegatan 17-31

Varför bygger vi husen i etapp 2 i trä?

Se filmen från en hearing hos vår arkitekt Gatun. Det handlar om våra träds förträfflighet, som byggmaterial, där bl. a. vår Peter Johansson framhåller detta på ett enkelt och fint sätt. Han presenterar också, i sammanhanget, Bumlingarna och Periskopen och upprinnelsen till varför Åmål.